Ofte stilte spørsmål
Hvordan fjerner jeg ansatte som har sluttet fra Busy?

Når en ansatt har sluttet må brukeren deaktiveres og fjernes fra timebanken. Her kan du lese hvordan dette gjøres.

Liv Ulversøy avatar
Skrevet av Liv Ulversøy
Oppdatert over en uke siden

Gå først inn på den ansatte sine innstillinger via «Brukere» → [Navn på ansatt].

For å deaktivere brukeren kan du enten trykke på «Handlinger» i sidemenyen, eller bla ned til du kommer til «Handlinger». Trykk videre på knappen som heter «Deaktiver bruker».

Nå vil brukeren ekskluderes fra betalingsplanen din, og heller ikke påvirke timesaldoen til selskapet fremover. Du kan fortsatt se rapporter av tiden personen har ført.

Merk: Ønsker du at dataen for personen skal beholdes i timebanken, kan du velge å reaktivere «Vis i timebank», men heller opprette en ny arbeidsuke fra sluttdatoen, der personen har 0 i kapasitet alle dager.

Obs! Det er ikke mulig å arkivere seg selv i Busy. Om du har behov for å deaktivere din egen bruker kan dette gjøres av en annen administrator i arbeidsområdet.