Jeg bruker Busy sammen med 24SevenOffice
Hvordan aktivere Busy i 24SevenOffice?
Liv Ulversøy avatar
Skrevet av Liv Ulversøy
Oppdatert over en uke siden

Busy er 24SevenOffice sin nye timemodul. For å ta den i bruk må Busy aktiveres inne i 24SevenOffice. Dette kan gjøres av en administrator i 24SevenOffice, ved å gå til «Administrasjon» (1) -> «Brukeradministrasjon» (2) -> «Aktiver Busy».

Ansatte vil da komme direkte inn i Busy ved å trykke på «Timer» i sidemenyen.

Ønsker du å sette opp systemet alene før ansatte får tilgang?

Aktiver Busy i 24SevenOffice slik som beskrevet over, og trykk på «Timer» i 24SevenOffice som vanlig. Du får da automatisk en bruker i et nytt arbeidsområde for deres firma i Busy. Gå tilbake til «Brukeradministrasjon» i 24SevenOffice og trykk «Deaktiver Busy for timeregistrering».

Du kan da selv logge inn i arbeidsområdet i Busy ved å gå til https://www.busy.no/ og velge innloggingsmetode via 24SevenOffice. Andre ansatte vil ikke ha tilgang med mindre du sender de invitasjon på e-post, eller aktiverer Busy i brukeradministrasjonen igjen slik at de kommer seg inn via «Timer».

For å lese mer om hvordan du kan invitere brukere til Busy, enten med deres 24SevenOffice e-post eller med en ekstern konto kan du lese denne hjelpeartikkelen.