Lær mer om kostnadsrapporten

Få bedre oversikt over kostnader registrert i Busy med vår nye kostnadsrapport!

Liv Ulversøy avatar
Skrevet av Liv Ulversøy
Oppdatert over en uke siden

Bruker du Busy til å registrere kostnader? Da kan du få en fullstendig oversikt over alle kostnader registrert i vår nye kostnadsrapport! Du finner kostnadsrapporten under «Rapporter» -> «Kostnadsrapport».

Obs: Kostnadsrapporten er kun synlig i ditt arbeidsområde dersom du har integrert Busy med ditt økonomisystem.

Hvordan fungerer rapporten?

Start med å registrere en kostnad i Busy på et prosjekt eller som tillegg i en timeføring. Hvordan du kan registrere kostnader kan du lese mer om i vår artikkel om kostnader i Busy.

Kostnadsrapporten er ellers bygget opp svært likt som timerapporten.

Trykk på brukerens navn eller prosjektnavnet for å ekspandere linjene og se mer informasjon om hver kostnad som er registrert.

Du får da se hvilket produkt kostnaden er registrert mot (når prosjektet er ekspandert), antall, innpris, utpris, totalpris, kunde, dato kostnaden er registrert og eventuell beskrivelse.

Ofte stilte spørsmål

Kan rapporten eksporteres?
- Det er dessverre ikke mulig å eksportere kostnadsrapporten enda, men det er planlagt kommende funksjonalitet!

Dersom du har ønsker eller spørsmål knyttet til vår kostnadsrapport, gjerne send oss en melding nederst til høyre i vår supportchat!