Hur man bjuder in anställda med 24SevenOffice-konto?

Här visar vi hur du bjuder in en anställd som redan har ett 24SevenOfficekonto eller som bara vill ha ett konto i Busy.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bjud in anställd som redan är 24SevenOffice användare

Alla anställda som har en 24SevenOffice användare kan automatiskt logga in i Busy genom att använda sig av menyvalet "Timmar" i 24SevenOffice, så länge som Busy är aktiverat i 24SevenOffice. Vi rekommenderar därför att först aktivera Busy i 24SevenOffice menyn, detta görs via "Inställningar" - "24SevenOffice".

För att bjuda in användare klickar du på "Användare" i menyn till vänster och klickar sedan på "Lägg till någon" uppe till höger.

Här får du en lista över alla anställda i 24SevenOffice som ännu inte har en användare i Busy. Här väljer du vem du vill lägga till genom att markera de i listan.

Även om du inte hittar en anställd i tabellen kan de fortfarande använda sig av modulen genom att klicka på "Timmar" i 24SevenOffice menyn. En användare blir då automatiskt skapad första gången de loggar in.

OBS: Om de ligger en e-post i listan som du vill ta bort gör du detta genom att ta bort personen från CRM i 24SevenOffice.

Bjuda in anställda som inte behöver ett 24SevenOffice konto.

För att bjuda in en anställd som inte har eller inte behöver ett 24SevenOffice konto skriver du in e-posten på den du ska bjuda in och klickar på "Ny extern användare". Personen läggs då automatiskt till markerad i listan, fyll därefter i användarens namn och ändra eventuellt behörigheter.

När du klickar på "Lägg till användare" kommer personen få en e-post med en inbjudan till att registrera ett konto och bli med i ditt arbetsområde i Busy.

Läs mer om att ta emot inbjudningar i vår [artikel om inbjudning av användare utan 24SevenOffice. [TBA]]