Hur man registrerar timmar på mobilen

Här visar vi hur du laddar ner appen och registrerar timmar på mobilen.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ladda ner appen här:

OBS!

För att kunna använda mobilappen behöver du skapa en användare på webben. Om du är anställd i ett företag som använder Busy behöver en administratör bjuda in dig innan du registrerar en användare.

Viktig:

Om företaget du arbetar i använder sig av 24SevenOffice och du har fått besked om att du ska logga in med 24SevenOffice, ska du inte registrera en ny användare i Busy. Bara logga in i Busy med ditt 24SevenOffice konto, eller följ denna länk om du loggar in med en webbläsare.

Hur navigerar man i apparna?

Apparna till Android och iPhone är identiska, och lätta att använda. Tiden visas i en kalendervisning, där du lätt kan byta mellan dagarna genom att svepa eller klicka på dagen du vill byta till. Du kan även scrolla upp och ner i kalendervisningen för att se mer av dagen.

Hur registrerar man ny tid?

I appen finns det två sätt att registrera ny tid.

1. Klicka och fyll i

För att registrera en ny tid klickar du på plusknappen, väljer varaktighet och lägger in beskrivning, projekt och arbetstyp/uppgift.

När du klickar på den gröna bocken kommer tidsföringen sparas på tidslinjen.

2. Timer/stoppur

Längst upp till höger finner du en timer. Klicka på den för att starta timern och klicka sedan på den igen för att avluta timern.

När du stoppar klockan kommer en post skapas där du har möjlighet att lägga in en beskrivning, projekt och arbetstyp. Klicka på den gröna knappen för att spara posten.