Ta bort anställda som har slutat från Busy

När en anställd har slutat måste användaren inaktiveras och tas bort från tidbanken.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Först går du in på den anställdes inställningar via «Användare» → [Namn på anställd].

Du inaktiverar därefter användaren genom att klicka på «Mer» och «Inaktivera användare».

Användaren kommer nu att exkluderas från din betalningsplan och kommer inte heller att påverka företagets tidsaldo framöver. Du kan dock fortsatt se den personens tidföring.

Notera: Om du vill att persondata ska behållas i tidsbanken, kan du välja att återaktivera «Visa i tidbank», upprätta dock hellre en ny arbetsvecka från slutdatum där den anställde har 0 kapacitet alla dagar i veckan.