Förbered projekt för tidsregistrering

Dyker inte projektet upp på din tidslinje? Här ser du vad du ska göra för att kunna registrera tid på ett projekt.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna registrera tid på ett projekt måste två kriterier uppfyllas:

1. Arbetstyper som man kan registrera tid på måste vara tillagda på projektet.

2. Användaren måste ha fått tillgång till att registrera på projektet.

Lägg till arbetstyper

Lägg till de arbetstyper du ska registrera på genom att gå in på «Projekt» → [Ditt projekt] och välj «Lägg till arbetstyper». Här kan du även skapa nya arbetstyper om du så önskar.

Gör projektet tillgängligt för användarna

Nästa sak som krävs är att projektet är tillgängligt för användarna. När du skapar projektet blir du automatiskt inlagd som en medlem, men för att andra också ska ha tillgång behöver de läggas till som medlemmar. Klicka på «Hantera användare» och välj de som ska kunna registrera tid på projektet.

Om du vill slippa lägga till deltagare kan du sätta projektet som öppet. Då har alla i arbetsområdet tillgång till att registrera tid på projektet.