Uppsättning av attestering

Läs om hur du sätter upp automatisk attestering eller väljer ett startdatum för attestering.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj mellan manuell eller automatisk attestering

I Busy kan du välja mellan att godkänna timmar manuellt eller om det ska ske automatiskt en gång om dagen. Den automatiska funktionen är primärt användbar för 24SevenOffice användare som inte har ett behov av att attestera, men som vill ha timmarna in i 24SevenOffice.

Ställ in startdatum för attestering

Vid manuell attestering kommer startperioden starta automatiskt för användaren vid dennes första tidsregistrering. Man kan överstyra detta genom att sätta ett datum för när attesteringen ska starta i inställningar. Denna inställning är speciellt bra om man tidigare använt Busy för att tidsföra men inte attesterat.

Attestering av tid och projekttimmar

Klicka här för att läsa mer om hur du attesterar perioder i Busy. Klicka här för att läsa mer om hur du attesterar projekttimmar.