Hur upprättar man en användare i Busy?

Denna artikel beskriver hur du upprättar en användare i Busy, med eller utan inbjudan.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns flera sätt att upprätta en användare i Busy. I denna artikel skiljer på de som fått en inbjuden och de som inte fått det.

Upprättat användare utan inbjudan

Om du önskar upprätta en användare som inte tidigare fått en inbjudan klickar du här för att komma till vår registreringssida. Här kan du välja om du vill registrera dig med Google, 24SevenOffice eller annan e-post.

Efter att du har registrerat en användare kommer du till en sida för att upprätta arbetsområde. För mer information på hur du sätter upp detta, kolla [denna artikel[HYPERLÄNK]].

Upprätta användare med inbjudan

OBS: kolla skräpposten om du inte hittar inbjudan.

När du fått en inbjudan till Busy börjar du med att klicka på den utskickade inbjudan. För att kunna acceptera inbjudningen behöver du ha ett konto i Busy, du blir därav skickad till en sida för att upprätta en användare.

Om du redan har ett konto i Busy kan du klicka på "Logga in" uppe till höger. Om du inte har det behöver du skapa ett konto med en vanlig e-post och lösenord, eller genom att registrera dig med ett Google konto. Om den som bjöd in fyllde i fältet «Inloggningsmetod» när inbjudan skickades ut kommer bara den metoden finnas tillgänglig.

Om du väljer «Skapa nytt kontot med min e-post» skickas du till registreringssidan. Fyll sedan ut din e-post, skriv in ditt namn och lägg till ett lösenord.

Slutligen blir du skickad till en sida för att acceptera inbjudan. Klicka på «Acceptera» så skickas du rätt in på företagets klient.

Kan du inte acceptera inbjudan?

försök att klicka på inbjudan som skickades till dig efter att du skapat ett konto. Nu när du har ett konto ska du bli skickad direkt till accepteringssidan.