Glömt användarnamn eller lösenord?

Så går du tillväga om du glömt ditt användarnamn eller lösenord i Busy.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du glömt vilket användarnamn eller lösenord du hade när du skapade ditt Busy konto? Hur du går tillväga för att komma in igen beror på vilken sorts konto du registrerat dig med.

Registrerat med Google- eller 24SevenOffice-konto

När du registrerat med ditt google- eller 24SevenOffice-konto använder du dig av det användarnamn och lösenord som är knutet till de kontona. Vilket betyder att du behöver återställa lösenordet på det Google eller 24SevenOffice konto du använder. När det är gjort kan du logga in i Busy som vanligt.

Registrerat med alternativ e-post

Börja med att klicka på «Logga in med e-post och lösenord». Du får då tillgång till fält för att fylla i den informationen och alternativet «Glömt ditt lösenord?». Tryck på den länken för att komma till ny sida där du kan skriva in din e-post adress. Då skickas återställning av lösenords instruktioner till din e-post.

Har e-posten inte kommit fram?

Vi upplever att vissa ibland inte får sitt återställningsmejl till sin e-post. Dubbelkolla därför att du har skrivit in rätt e-postadress. Har du dubbelkollat det men inget kommit fram, kolla till skräpposten så mejlet inte hamnat där. Om du fortsatt inte mottagit något meddelande ber vi dig kontakta oss i chatten nere till höger, så kan vi hjälpa dig vidare.

Glömt användarnamn?

Om du glömt vilken e-postadress du använde när du registrerade dig är det bara att kontakta oss nere till höger så hjälper vi dig.