Kom igång med Busy tillsammans med 24SevenOffice

Har du redan en arbetsyta i Busy och vill integrera den med 24SevenOffice? Då kan du följa denna hjälpartikel.

A
Skrivet av Andreas Höjevik
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Integrera Busy med 24SevenOffice

För att integrera Busy med 24SevenOffice via din arbetsyta, klicka på "Inställningar" (1) → "24SevenOffice" (2) → "Kom igång".

Därefter kommer du till en ny sida där du kan välja hur modulerna ska prata med varandra. Vi rekommenderar att du klickar på "Egen användare". Då får du upp rutan till höger med inloggningsuppgifter, där loggar du in med din 24SevenOffice-användare. Sedan klickar du på "Nästa steg".

Till sist väljer du vem som ska använda tidsmodulen. Om Busy ska vara tillgänglig för alla anställda, välj "Aktivera för alla anställda". Du får då en lista på alla användare i 24SevenOffice, här väljer du sedan vilka som ska ha tillgång till Busy. Om du till exempel bara vill sätta upp arbetsytan mot 24SevenOffice som ett test och vill vänta med att bjuda in medarbetarna, kan du trycka på "Testa Busy själv".

Genom att trycka på "Slutför setup" kommer alla användare du valt att lägga till, samt alla dina projekt från 24SevenOffice, att integreras med Busy.

Du kan nu använda Busy tillsammans med 24SevenOffice!