Start på brukersiden

Trykk først på «Brukere» i sidepanelet, og deretter på «Legg til bruker».

Merk: Har du ikke en betalt plan kan du følge instruksene i applikasjonen for å starte en prøveperiode.

Hvilken type invitasjon burde velges?

Etter du trykket på «Legg til bruker» vil du få en dialog der du har to valg invitere med e-post eller ved å aktivere en lenke.

Inviter med lenke

Skal du invitere mange og ikke har behov å velge hvordan de ansatte skal registrere brukeren sin og hvilken e-post de ansatte skal bruke, kan du invitere med lenke.

Da trykker du «Aktiver lenke» nede til høyre, og kopierer lenken som dukker opp. Send den på Teams eller Slack til kollegaene, så får du raskt inn alle de ansatte i arbeidsområdet! Denne kan brukes av opp til 50 personer og er gyldig i 24 timer.

Bruk e-post for invitasjon

Ønsker du mer kontroll på hvordan invitasjoner sendes ut, og hvordan de ansatte skal logge inn, kan du bruke e-post for invitasjon.

Skriv inn de e-posten til personene du ønsker å invitere, opp til 8 e-poster av gangen. Ønsker du å invitere flere trykker du bare på «Legg til bruker» igjen.

Merk: Husk å sjekke spam-mappen om du ikke finner invitasjonen.

Trykk på nedtrekksmenyen «Innloggingsmetode» for å velge om brukeren skal logge inn med e-post og passord eller google. Du kan også kreve registrering med samme e-post som invitasjonen ble sendt til. Dette sikrer at de ansatte bruker jobb-mailen sin ved registrering.

Merk: Bruker du Single Sign On (SSO) med 24SevenOffice har du enda et valgalternativ. Da kan de ansatte logge direkte inn med sin 24SevenOffice konto.

Akseptering av invitasjonen

Brukeren som skal akseptere invitasjonen må ha en konto i Busy først. Den oppretter etter man har trykket på invitasjonen.

Har du en eksisterende konto i Busy kan du trykke på "Logg inn" oppe til høyre, om ikke velger du å opprette en konto med vanlig e-post og passord, eller med Google.

Dersom man fylte inn feltet «Innloggingsmetode» under utsendelsen av invitasjonen vil man kun få presentert den gitte metoden.

Trykker du på den store blå knappen blir du sendt til registreringssiden. Fyll ut e-post, skriv inn navn og lag deg et passord.

Til slutt blir du sendt til en side for akseptering av invitasjon. Trykk «Aksepter» og du blir sendt rett inn i arbeidsområdet.

Får ikke akseptert invitasjonen?

• Prøv å trykke på invitasjonen du ble tilsendt igjen etter du opprettet en konto. Nå som du har en konto blir du sendt rett til aksepteringssiden.