Opprett prosjekt fra Busy

Start med å opprette prosjektet fra Busy sin prosjektside:

Kryss av for Før tid på oppgaver.

Trykk lagre og du vil bli sendt til prosjektsiden.

Legg til arbeidstyper og prosjektmedlemmer i Busy

Legg til arbeidstyper. Når du bruker oppgavekobling med 24SevenOffice er det lettest å velge alle arbeidstyper, og la dette styres detaljert fra oppgavene i 24SevenOffice. Trykk på «Legg til arbeidstyper» og velg «Alle» for å legge til alle arbeidstyper på prosjektet.

Sett prosjekt som åpent eller legg til medlemmer. Nå velger du hvem som skal kunne føre tid på prosjektet. I 24SevenOffice er et prosjekt standard satt til «Åpent - tilgjengelig for alle», og det letteste vil være å sette dette også i Busy når du bruker oppgavekobling mot 24SevenOffice. Ønsker du mer kontroll kan du legge til de personene som skal kunne føre på oppgavene først i Busy, og deretter i 24SevenOffice. Sett prosjektet til «Åpent» under «Innstillinger» inne på prosjektet som vist på bildet under.

Opprett og juster oppgavene i 24SevenOffice

Du finner raskt det nye prosjektet ved å trykke: «Se prosjektet i 24SevenOffice»

På prosjektsiden i 24SevenOffice kan du opprette og styre oppgavene slik du ønsker. Koble de til arbeidstyper du har lagt inn i Busy. Har du ikke et åpent prosjekt, velg også de ansatte som kan føre tid på oppgavene.

Hent oppgavene inn i Busy

1. I Busy trykker du først på «Oppgaver»-fanen opp til høyre på prosjektsiden.

2. Pass på at «Før tid på oppgaver» er skrudd på, og at «Tillat overstyring av arbeidstype» ble satt riktig under opprettelse av prosjektet.

3. Trykk hent prosjekter for å få de nyeste oppdateringene av oppgaver på prosjektet. Dette vil også gjøres automatisk en gang om dagen.

Før tid på prosjektoppgavene

Nå kan de ansatte føre tid på oppgavene.

Velg først prosjekt, og deretter hvilken oppgave som er utført.

Dersom oppgaven er ferdig kan du trykke «Marker som ferdig». Da vil oppgaven få status som «Fullført» både i Busy og i 24SevenOffice.

Du vil også få innsikt i tidsbruk på oppgaven. Dette vil inkludere tidligere ført tid og viser total tidsbruk etter at timen er lagret. Har du estimert tid på oppgaven vil dette vises ved siden av tidsbruket.

Trykk lagre, og du er ferdig med timeføring på oppgaver.

Se rapporter på tidsbruk

For å se tidsbruk på oppgaver kan du gå til «Rapporter» → «Rapporter» og bytte visning til «Prosjekter / Oppgaver». Da vil du kunne ekspandere linjene for å se oppgavene ført per prosjekt. Du kan også bytte øverste lag til brukere, slik at du kan se hvem som har jobbet på de ulike oppgavene.