Last ned appene her:

iPhone App

Android App

Ting å være klar over:

Før du kan ta i bruk mobil-appen må du registrere en bruker på web. Dersom du er ansatt i et selskap som benytter Busy må en administrator invitere deg før du registrerer en bruker.

VIKTIG:

Dersom selskapet du jobber i benytter 24SevenOffice og du har fått beskjed om å logge inn med 24SevenOffice skal du ikke registrere en ny bruker i Busy. Logg rett inn i Busy-appen med din 24SevenOffice-konto eller på denne linken dersom du logger på i en nettleser.

Hvordan navigere i appene?

Appene til Android og iPhone er identiske, og enkle å bruke. Tiden presenteres i en kalendervisning, hvor du enkelt kan bytte mellom dagene ved å sveipe eller trykke på dagen du ønsker å bytte til. Du kan også scrolle opp og ned i kalendervisningen for å se mer av dagen din.

Hvordan registrere en ny time?

For å registrere en ny time trykker du på «pluss-knappen», velger varighet og legger til en beskrivelse, prosjekt og arbeidstype/oppgave.