Alle samlinger
Kom i gang
Kom i gang med timeregistrering på mobil!
Kom i gang med timeregistrering på mobil!

Her viser vi hvordan du laster ned appen og registrerer timer på mobil.

Liv Ulversøy avatar
Skrevet av Liv Ulversøy
Oppdatert over en uke siden

Last ned appen her:

NB!

Før du kan ta i bruk mobil-appen må du registrere en bruker på web. Dersom du er ansatt i et selskap som benytter Busy må en administrator invitere deg før du registrerer en bruker.

Viktig:

Dersom selskapet du jobber i benytter 24SevenOffice og du har fått beskjed om å logge inn med 24SevenOffice skal du ikke registrere en ny bruker i Busy. Logg rett inn i Busy-appen med din 24SevenOffice-konto, eller med denne linken dersom du logger på i en nettleser.

Hvordan navigere i appene?

Appene til Android og iPhone er identiske, og enkle å bruke. Tiden presenteres i en kalendervisning, hvor du enkelt kan bytte mellom dagene ved å sveipe eller trykke på dagen du ønsker å bytte til. Du kan også scrolle opp og ned i kalendervisningen for å se mer av dagen din.

Hvordan registrere en ny time?

I appen finnes det to måter å registrere en ny time på.

1. Klikk og fyll inn

For å registrere en ny time trykker du på pluss-knappen, velger varighet og legger til beskrivelse, prosjekt og arbeidstype/oppgave.

Når du klikker på den grønne haken nederst vil oppføringen lagres på tidslinjen.

2. Stoppeklokke

Øverst i høyre hjørne finner du en stoppeklokke-knapp. Trykk på knappen for å starte tiden, og trykk igjen når du ønsker å avslutte stoppeklokken.

Når du stopper klokken vil du få mulighet til å fylle inn beskrivelse, prosjekt og arbeidstype. Lagre med den grønne knappen, og timen er registrert.

Svarte dette på spørsmålet?