For å endre prosjekter fra Busy må integrasjonsbrukeren – som ble valgt når arbeidsområdet ble koblet til 24SevenOffice – ha rettighet til å gjøre endringen i prosjektmodulen. Dette kan enkelt fikses fra brukeradministrasjonen i 24SevenOffice.

Steg 1

Trykk på «Endre innstillinger i 24SevenOffice» fra prosjektsiden. Du blir sendt til brukeradministrasjonen i 24SevenOffice.

Steg 2

Trykk på «Brukere».

Steg 3

Velg integrasjonsbrukeren, eventuelt din egen bruker om det var denne som ble valgt under oppsettet med Busy og 24SevenOffice.

Steg 4

Vi må nå aktivere den nødvendige tilgangen for brukeren. Det er ikke nødvendig å justere (legge til eller fjerne) andre rettigheter en det som er markert med sirkel på bildet under.

  1. Finn «Prosjektstyring» under «Hovedpakker», og trykk «Legg til».

  2. Under «Administrer tilgang» ekspanderer du «Prosjektstyring», «Prosjekt», «Prosjekt» og aktiverer «Les/skriv for alle prosjekter (ikke anbefalt)».

  3. Trykk på «Lagre»-knappen nederst til venstre for å lagre endringene.

Fra Busy kan du nå trykke «Hent prosjekter» i prosjektlisten for å hente oppdaterte rettigheter. Oppsettet er nå ferdig, og Busy vil ha de nødvendige rettighetene for å holde styr på alle prosjekter.

Fant du svaret?