For å gjøre lønn enda enklere har vi nå kommet med en oppdatering på lønnsfunksjonalitet.

Endringer i lønnsfunksjonalitet

Ansatte trenger ikke spesifisere lønnsart på alle timer.

For ansatte med timelønn kan dere nå gå til «Lønn» → «Oppsett», og velge en lønnsart som skal gjelde for all tid den ansatte fører på en arbeidstype tilknyttet arbeidstid.

Legg til flere tillegg per time.

Ved å trykke på «Legg til tillegg» kan man nå legge til så mange tillegg man ønsker per time. Dette kan være overtid, bortetillegg, smusstillegg osv. I tillegg kan man velge antall, dersom man ikke ønsker at det skal være det samme som total tid på timen.

Ny rapportside for lønn.

Under rapporter kan du nå velge fanen «Lønn», der du kan se hva som ligger an som grunnlag for neste lønnskjøring. Du kan også velge tidligere lønnskjøringer for å se historisk data.

Les mer om dette i vår artikkel om overtid, lønn og tillegg, samt vår artikkel om hvordan eksportere data til lønnssystemet.

Hvorfor gjør vi dette?

• For å forenkle bruk av lønnsfunksjonaliteten i Busy har vi fått tilbakemeldinger på hva som ikke var optimalt med den eksisterende løsningen, og gjort endringer basert på det. Vi håper dine ønsker ble hørt og at dere får en bedre opplevelse med lønn i Busy fra nå av.

• Bedre kobling med timebanken. Tidligere kunne ikke selskaper som brukte lønnsarter for å føre overtid få innsikt i denne informasjonen i timebank-rapportene. Det kan man nå ved å spesifisere informasjon om overtid når man oppretter lønnsarten.