Aktiver lønn og hent lønnsinformasjon

Bruker du 24SevenOffice Lønn er Busy timeføring allerede ferdig integrert. For å komme i gang går du til «Timebank» → «Lønn» og velger «Bruk Busy med 24SevenOffice Lønn».

Nå er all informasjon hentet fra lønnsystemet. Relevante lønnsarter er hentet og kategorisert og informasjon om ansatte er hentet. Oppsettet kan du se ved å velge «Timelønn» eller «Lønnsarter» oppe til høyre som vist under.

Dere kan nå registrere tid, legge til overtid og eventuelle andre tillegg. Se artikkelen om å bruke Busy for lønn og overtid for mer innsikt i hvordan dette gjøres.

Send data til lønnsmodulen

For å sende informasjon om det ferdig godkjente lønnsgrunnlaget starter du en ny «Lønnsgodkjenning» fra lønnssiden.

Lønnsgodkjenningen innebærer noen korte steg som gir deg oversikt over hva som vil bli sendt til 24SevenOffice Lønn. Merk at første gang du går gjennom godkjenningen kan du måtte gjøre et lite oppsett.

Først velger du perioden du ønsker å inkludere data for. Dette vil være perioden for lønnskjøringen.

Se deretter over lønnsgrunnlaget. Skal du ha med data om avdeling og prosjekt må du passe på at «Vis prosjeknummer» er aktivert.

Merk: Dersom Busy ikke klarte å automatisk koble de ansatte må du velge riktig ansattnummer i nedtrekkslisten ved første godkjenning.

Neste side kan du se timesaldoene for perioden. Her kan du se hva som er blitt utbetalt, og du kan gjøre nye justeringer. Ønsker du å inkludere denne informasjonen aktiverer du «Inkluder utbetalinger i lønnseksport». Dette vil da være aktivert ved neste godkjenning også.

På siste side får du et sammendrag og kan velge «Send til 24SevenOffice lønn».

Trykk «Se data i lønnsmodulen» for å gå til lønnsmodulen. Er det ikke du som skal kjøre lønn er du ferdig nå og kan trykke «Avslutt godkjenning».

Du vil nå kunne lage en ny lønnskjøring, og dataen fra timemodulen allerede ligge inne som lønnslinjer.