For å registrere tid på et prosjekt må to kriterier være oppfylt:

1. Det må være lagt til arbeidstyper på prosjektet som du kan registrere på.

2. Din bruker må ha fått tilgang til å registrere på prosjektet.

Legg til arbeidstyper

Legg til arbeidstyper du skal registrere på ved å gå inn på «Prosjekter» → [Ditt prosjekt] og velg «Legg til arbeidstyper». Her kan du også opprette nye arbeidstyper dersom du ønsker det.

Tilgjengeligjør prosjektet for brukerne

Det neste som kreves er at prosjektet er tilgjengeliggjort for din bruker. Når du oppretter prosjektet blir du automatisk lagt inn som medlem, men for at andre også ha tilgang må du legge de til som medlemmer. Trykk «Legg til personer» og velg de som skal kunne registrere tid på prosjektet.

Hvis du ønsker å slippe å legge til medlemmer kan du sette prosjektet som åpent. Da får alle i arbeidsområdet tilgang til å registrere tid på prosjektet.