Godkjenning i Busy er delt i to visninger: periode og prosjekt. Prosjektgodkjenning brukes gjerne for å sikre riktig fakturagrunnlag når man skal fakturere kunder, noe som ofte gjøres av den operative prosjektlederen. Man kan dessuten godkjenne oppføringer fremover i tid, og den brukes derfor ofte til feriegodkjenning.

Du finner prosjektgodkjenningen under «Godkjenn» → «Prosjekt». Her vil alle prosjektledere og administrator få tilgang til sine prosjekter.

Øverst til høyre under «+ Legg til et filter» kan du velge filtre som prosjekter, arbeidstyper og ansatte. Under dette kan du velge periode. Godkjenn prosjektet for den ønskede perioden ved å huke av, enten bak hver enkelt time, eller velg alle ved å huke av til venstre for «Dato». Du kan også gjøre endringer i timene ved å klikke på dem.

Trykk til slutt «Godkjenn» oppe til høyre, og så enkelt har du godkjent prosjekttimer.

Godkjenne perioder?

Lurer du på hvordan du godkjenner perioder? Les vår artikkel om godkjenning og låsing av tid i Busy.