Lær mer om godkjenning av prosjekttimer

Denne artikkelen beskriver hvordan du går frem for å godkjenne prosjekttimer for å sikre korrekt fakturagrunnlag.

Godkjenning i Busy er delt i to visninger: periode og prosjekt. Prosjektgodkjenning brukes gjerne for å sikre riktig fakturagrunnlag når man skal fakturere kunder, noe som ofte gjøres av den operative prosjektlederen. Man kan dessuten godkjenne oppføringer fremover i tid, og den brukes derfor ofte til feriegodkjenning.

Godkjenn prosjekttimer

Du finner prosjektgodkjenningen under «Godkjenn» → «Prosjekt». Her vil alle prosjektledere og administrator få tilgang til sine prosjekter.

Øverst til høyre under «Legg til et filter» kan du velge filtre som prosjekter, arbeidstyper og ansatte.

Under dette kan du trykke på «kolonnesymbolet» for å få opp ulike valg for kolonner som kan vises i godkjenningsvinduet.

image-Mar-20-2024-04-15-41-3780-PM

Videre kan du velge periode du ønsker å godkjenne for. Velg ønsket intervall ved å trykke på boksen, og bla med piltastene for å bytte til neste/forrige periode.

image-Mar-20-2024-04-16-04-3601-PM

Godkjenn prosjektet for den ønskede perioden ved å huke av bak prosjektet og trykk på «Godkjenn» øverst til høyre. Om du vil godkjenne flere prosjekter på en gang kan du markere flere, eller markere alle ved å huke av ruten ved siden av «Prosjekt».

image-Mar-20-2024-04-16-25-3020-PM

Trykk på prosjektnavnet i godkjenningslisten for å gå igjennom timegrunnlaget, og/eller kun godkjenne noen timer ført på prosjektet. Her kan du gjøre endringer direkte på timene før de godkjennes.

image-Mar-20-2024-04-16-51-2723-PM

Marker timene du ønsker å godkjenne og trykk på «Godkjenn» øverst til høyre. Så enkelt har du godkjent prosjekttimer.

Angre godkjenning av prosjekt

Trenger du å angre godkjenningen av et prosjekt? Gå til godkjenningslisten og skru filteret for «Ikke godkjent / godkjent» til «På». Da vil du kun få opp prosjekter du allerede har godkjent.

image-Mar-20-2024-04-21-34-3043-PM

Marker prosjektet du ønsker å fjerne godkjenningen på, og trykk «Fjern godkjenning» øverst til høyre. Prosjektet vil da ligge under «Ikke godkjent» i godkjenningslisten igjen.

Lurer du på hvordan du godkjenner perioder? Les vår artikkel om godkjenning og låsing av tid.