Velg mellom manuell eller automatisk godkjenning

I Busy kan du velge mellom å godkjenne timer manuelt eller om det skal skje automatisk en gang om dagen. Dette er først og fremst nyttig for 24SevenOffice-brukere som ikke har behov for godkjenning, men som ønsker timegrunnlaget inn i 24SevenOffice.

Sett startdato for godkjenning

Ved manuell godkjenning starter godkjenningsperioden for en bruker automatisk ved brukerens første timeoppføring. Dette kan man overstyre ved å sette en dato for oppstart av godkjenning i innstillinger, og er spesielt nyttig dersom dere har ført timer i Busy tidligere uten å bruke godkjenning.

Godkjenning av tid og prosjekttimer

Les mer her om hvordan du godkjenner perioder i Busy. Her kan du lese hvordan du godkjenner prosjekttimer.