Det er flere måter å opprette en bruker på i Busy. I denne artikkelen skiller vi mellom brukere som har fått invitasjon og de som ikke har det.

Opprette bruker uten invitasjon

Dersom du ønsker å opprette en bruker i Busy uten å ha fått invitasjon på forhånd klikker du her for å komme til vår registreringsside. På denne siden kan du velge om du vil registrere deg med Google, 24SevenOffice eller annen e-post.

Etter du har registrert en bruker vil du komme til en side for opprettelse av arbeidsområde. For å vite mer om hvordan du setter opp dette kan du lese denne artikkelen.

Opprette bruker med invitasjon

Merk: Husk å sjekke spam-mappen om du ikke finner invitasjonen.

Dersom du har fått invitasjon til Busy starter du med å trykke på invitasjonen du har fått tilsendt. For å akseptere den må du ha en konto i Busy, og du vil derfor bli sendt til en side for å opprette en bruker.

Har du en eksisterende konto i Busy kan du trykke på "Logg inn" oppe til høyre. Om ikke velger du å opprette en konto med vanlig e-post og passord, eller med Google. Dersom den som inviterte fylte inn feltet «Innloggingsmetode» under utsendelsen av invitasjonen vil du kun få presentert den gitte metoden.

Hvis du velger «Lag en ny konto med min e-post» blir du sendt til registreringssiden. Fyll ut e-post, skriv inn navn og lag deg et passord.

Til slutt blir du sendt til en side for akseptering av invitasjonen. Trykk «Aksepter» og du blir sendt rett inn i arbeidsområdet til bedriften.

Får ikke akseptert invitasjonen?

Prøv å trykke på invitasjonen du ble tilsendt igjen etter du opprettet en konto. Nå som du har en konto blir du sendt rett til aksepteringssiden.