Ofte stilte spørsmål
Hvordan tilbakestille brukernavn eller passord?

Slik går du frem hvis du har glemt ditt brukernavn eller passord til Busy.

Mira Malene Zeiffert avatar
Skrevet av Mira Malene Zeiffert
Oppdatert over en uke siden

Har du glemt hvilket brukernavn eller passord du valgte da du opprettet din Busy-bruker? Hvilken fremgangsmåte du bør velge for å løse det avhenger av hva slags konto du har registrert deg med.

Registrert med Google- eller 24SevenOffice-konto

Når du er registrert med din Google- eller 24SevenOffice-konto er du avhengig av brukernavn og passord tilknyttet denne kontoen. Det betyr at du må tilbakestille passord via Google eller 24SevenOffice. Når dette er gjort kan du logge inn i Busy som vanlig.

Registrert med alternativ e-post

Start med å klikke på «Logg inn med e-post og passord». Du vil da få opp felter for å fylle ut disse, i tillegg til alternativet «Glemt passord». Trykk på denne, og du vil da kunne skrive inn din e-postadresse for å få instrukser for tilbakestilling av passord.

Har du ikke fått e-posten?

Vi opplever at noen ikke mottar e-posten med instrukser for tilbakestilling av passord. Dobbeltsjekk derfor at du har skrevet inn korrekt brukernavn. Husk også å sjekke søppelposten om du ikke har fått noe i innboksen. Dersom du heller ikke har mottatt noe der oppfordrer vi til å ta kontakt med oss i chatten nede til høyre, så vil vi hjelpe deg videre.

Glemt brukernavn?

Dersom du har glemt hvilken e-postadresse du brukte til å registrere deg kan du ta kontakt med oss i chatten nede til høyre, så kan vi sjekke hvilken e-post du er registrert med.