Har du glemt hvilket brukernavn eller passord du valgte da du opprettet din Busy-bruker? Hvilken fremgangsmåte du velger for å logge deg inn avhenger av hva slags konto du har registrert deg med.

Registrert med Google- eller 24SevenOffice-konto

Når du er registrert med din Google- eller 24SevenOffice-konto er du avhengig av brukernavn og passord tilknyttet denne kontoen. Det betyr at du må tilbakestille passord via Google eller 24SevenOffice. Når dette er gjort kan du logge inn i Busy som vanlig.

Registrert med alternativ e-post

Start med å klikke på «Logg inn med e-post og passord». Du vil da få opp felter for å fylle ut disse, i tillegg til alternativet «Glemt passord». Trykk på denne, og du vil da kunne skrive inn din e-postadresse for å få instrukser for tilbakestilling av passord.

Har du ikke fått e-posten?

Vi opplever at noen ikke mottar e-posten med instrukser for tilbakestilling av passord. Dobbeltsjekk derfor at du har skrevet inn korrekt brukernavn. Husk også å sjekke søppelposten om du ikke har fått noe i innboksen. Dersom du heller ikke har mottatt noe der oppfordrer vi til å ta kontakt med oss i chatten nede til høyre, så vil vi hjelpe deg videre.

Glemt brukernavn?

Dersom du har glemt hvilken e-postadresse du brukte til å registrere deg kan du ta kontakt med oss i chatten nede til høyre, så kan vi sjekke hvilken e-post du er registrert med.