Stemplingsur i Busy kan brukes når du ønsker at de ansatte kun skal registrere tid ved å sjekke inn på kontoret, eller som et tilskudd til annen timeregistrering.

For å sette opp en konto med stemplingsur kan du følge punktene beskrevet under.

Inviter de ansatte

Fra «Brukere», velg «Legg til bruker» og skriv inn de e-postene du ønsker å invitere som eksterne brukere.

Vil du ikke at ansatte skal kunne registrere timer på egenhånd? Trykk «Avanserte innstillinger» for å deaktivere at invitasjon sendes på e-post.

Når de ansatte er invitert må du sette opp ansattkode fra profilen deres, slik at de kan bruke dette nummeret til å stemple.

Opprett en stemplingskonto

Når alle ansatte er invitert kan du invitere en siste stemplingsbruker. Denne brukeren må enten være administrator eller gruppeleder for en gruppe med ansatte som skal kunne stemple inn og ut.

Vi anbefaler å sette stemplingsbrukeren til gruppeleder og ikke administrator for best mulig sikkerhet.

Merk at denne brukeren må bruke «E-post og passord» ved registrering, da dette er et krav for å bruke stemplingsuret.

Aktiver stemplingsmodus

Når du har skaffet deg en datamaskin eller nettbrett som de ansatte skal brukes for innsjekk kan du logge inn på https://app.busy.no med stemplingsbrukeren.

Deretter aktiverer du stemplingsmodus fra «Avatar» nede til venstre, og trykk «Aktiver stemplingsmodus».

Ved neste skjerm trykker du «Start stemplingsmodus», og de ansatte kan nå sjekke inn ved hjelp av sitt ansattnummer.

Ansatte bruker stemplingsmodus

1. De ansatte fyller først ut ansattnummeret sitt når de kommer på jobb.

2. Deretter velger de eventuelt prosjekt og arbeidstype. Her vil forrige prosjekt og arbeidstype de brukte velges automatisk, så i de fleste ansatte bare trykke «Start arbeidsøkt». De vil få et sammendrag og siden vil automatisk gå tilbake til startsiden.

3. Når en ansatt er ferdig med sin arbeidsøkt skriver de igjen inn sitt ansattnummer og trykker «Avslutt arbeidsøkt». De vil igjen få et sammendrag og skjermen vil automatisk navigere tilbake til startsiden.

Avslutt stemplingsmodus

For å avslutte stemplingsmodus trykker du på de tre prikkene oppe til høyre og velger «Avslutt stemplingsmodus». Du må nå fylle ut passordet på kontoen til stemplingsbrukeren, og du vil bli tatt ut av stemplingsmodus.

Fant du svaret?