Med vår integrasjon med Tripletex kan man få inn prosjekter, kunder og produkter i Busy. Ordre som opprettes og ferdigstilles i Busy vil også sendes tilbake til Tripletex.

Kom i gang

1. Opprett en API-brukernøkkel i Tripletex ved å følge disse instruksene:
    Oppsett av brukernøkkel for sluttbruker

2. Når du kommer til valg av applikasjon, velg «Busy». Kopier brukernøkkelen du får fra Tripletex.

3. I Busy går du til «Innstillinger» → «Integrasjoner» → «Tripletex» og legger inn brukernøkkelen fra Tripletex; deretter trykker du på «Koble til Tripletex».

Integrasjonen er nå klar! Prosjekter, produkter og kunder vil nå synkroniseres fra Tripletex til Busy; ordre som opprettes i Busy vil automatisk overføres til Tripletex.

Oppsett av arbeidstyper med produkter

For å få riktig produkt når dere overfører ordre til Tripletex må dere koble på produkter på arbeidstypene i Busy, da disse produktene brukes når vi oppretter ordrelinjer. Produkt kan enkelt velges når en arbeidstype opprettes, eller når man er inne på hver enkelt arbeidstypes innstillinger.