1. Busy Hjelpesenter
  2. Busy med 24SevenOffice

Hvordan aktivere Busy i 24SevenOffice?

Slik kan du aktivere Busy som timeføringsmodul i ERP-systemet 24SevenOffice.

Busy fungerer som timemodul i 24SevenOffice, og for å ta den i bruk må Busy aktiveres derfra. Dette kan gjøres av en administrator i 24SevenOffice, ved å gå til «Administrasjon» (1) -> «Brukeradministrasjon» (2) -> «Aktiver Busy». Med Busy aktivert vil ansatte komme direkte inn i Busy ved å trykke på «Timer» i sidemenyen.


Ønsker du å sette opp systemet alene før ansatte får tilgang?

Aktiver Busy i 24SevenOffice slik som beskrevet over, og trykk på «Timer» i 24SevenOffice som vanlig. Du får da automatisk en bruker i et nytt arbeidsområde for deres firma i Busy. Gå tilbake til «Brukeradministrasjon» i 24SevenOffice og trykk «Deaktiver Busy for timeregistrering».

Du kan da selv logge inn i arbeidsområdet i Busy ved å gå til www.busy.no og velge innloggingsmetode via 24SevenOffice. Andre ansatte vil ikke ha tilgang med mindre du sender de invitasjon på e-post, eller aktiverer Busy i brukeradministrasjonen igjen, slik at de kommer seg inn via «Timer».

For å lese mer om hvordan du kan invitere brukere til Busy, enten med deres 24SevenOffice e-post eller med en ekstern konto kan du lese denne hjelpeartikkelen.