1. Busy Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Hvordan fjerne timer fra ordremodulen i Busy?

Denne artikkelen går igjennom hvordan du fjerner timer fra ordremodulen i Busy. Dette kan brukes for å fjerne timer som ikke skal faktureres, men som fortsatt skal stå som fakturerbare andre steder i Busy.

Klikk på «Ny ordre» inne på «Ordre» i Busy.

Marker timene du ønsker å fjerne fra ordren:

Skjermbilde 2024-03-21 kl. 11.44.55

Trykk på de tre prikkene nederst til venstre og velg «Fjern timer fra ordremodul».

Skjermbilde 2024-03-21 kl. 11.45.43

Du får da opp informasjon om hvor mange timer du har markert for fjerning, hva det innebærer og kan legge igjen en kommentar om hvorfor timene skal fjernes:

Skjermbilde 2024-03-21 kl. 11.46.22

Trykk på «Slett» etter at du har skrevet en kommentar. Man må legge inn en kommentar. Merk: Handlingen kan ikke angres.

Skjermbilde 2024-03-21 kl. 11.47.26

Timene er nå fjernet fra ordremodulen. Timen vil fortsatt ligge på tidslinjen til den ansatte og i alle rapporter, og ingen av egenskapene til timen vil være endret av denne handlingen.
Du vil finne igjen kommentaren om hvorfor timen er fjernet i timeloggen inne på timen:
Skjermbilde 2024-03-21 kl. 11.48.27