Lær mer om prosjektrapporten i Busy

Prosjektrapporten i Busy gir deg all den nødvendige informasjonen du trenger for ditt prosjekt. I denne artikkelen får du en innføring i prosjektrapporten.

I prosjektrapporten får du en full oversikt over alt du trenger å vite om prosjektet ditt. Under ser du et utsnitt av hvordan prosjektrapporten ser ut.

Skjermbilde+2022-08-05+kl.+09.07.48

Juster tidsperspektivet i prosjektrapporten

I menylinjen til høyre i prosjektrapporten kan du justere hvilket tidsperspektiv du ønsker å se rapporten for. Velg en uke, en måned, et kvartal, et år eller hele prosjektets levetid. Du kan også velge et egendefinert tidsperspektiv med fra- og til-dato.

Skjermbilde 2024-09-18 kl. 10.33.43

Legg inn budsjett og endre fakturering fra prosjektrapporten

Du kan legge inn eller justere budsjettet direkte fra prosjektrapporten. Det gjøres ved å klikke på «Pengebudsjett» og fylle inn detaljene i vinduet som dukker opp. I likhet med dette kan du også endre faktureringsinnstillingene på samme måte: klikk på fakturerbar tid og gjør endringene du ønsker.

Skjermbilde+2022-08-05+kl.+09.20.21

Timeliste for prosjektet

Når du går inn på en prosjektrapport kommer du automatisk inn på fanen «oversikt», som gir deg en generell oversikt over prosjektet. Øverst til høyre kan du trykke på fanen «Timer» for å se en full timeliste for prosjektet, med detaljer knyttet til hver time.

Skjermbilde 2024-09-18 kl. 10.35.48

Bruker du Busy integrert med et økonomisystem og registrerer kostnader på prosjektene i Busy? Da vil du også kunne få opp en fane for kostnader registrert på prosjektet i prosjektrapporten.