Kom i gang med Busy sammen med 24SevenOffice

Har du allerede et arbeidsområde i Busy, og ønsker å integrere det med 24SevenOffice? Da kan du følge denne hjelpeartikkelen.

Liv Ulversøy avatar
Skrevet av Liv Ulversøy
Oppdatert over en uke siden

Integrer Busy med 24SevenOffice

For å integrere Busy med 24SevenOffice fra arbeidsområdet ditt, trykker du på «Instillinger» (1) → «24SevenOffice» (2) → «Kom i gang».

Deretter kommer du til en ny side hvor du skal velge hvordan modulene skal snakke sammen. Vi anbefaler å trykke på «Bruk din egen konto». Du vil da få opp boksen til høyre med innloggingsdetaljer, hvor du logger på med din 24SevenOffice-bruker. For å gå videre trykker du på «Neste steg».

Videre velger du hva slags arbeidsflyt du ønsker. Vi anbefaler å velge «Prosjektfakturering direkte fra Busy». Dette vil gi deg tilgang til å opprette ordre direkte i Busy, og sende de til 24SevenOffice for fakturering. Du kan lese mer om ordre i vår artikkel: «Fakturering i 24SevenOffice med ordre fra Busy».

Avslutningsvis velger du hvem som skal bruke timemodulen. Dersom oppsettet er for alle ansatte velger du «Aktiver for alle ansatte». Du vil da få opp en liste med ansatte fra 24SevenOffice, og kan velge hvem av disse som skal ha tilgang til Busy. Dersom du for eksempel bare ønsker å sette opp arbeidsområdet mot 24SevenOffice som en «test», og vil vente med å invitere de ansatte, kan du trykke på «Prøv Busy alene».

Ved å trykke på "Fullfør oppsett" vil alle ansatte du har valgt å legge til, samt alle dine prosjekter fra 24SevenOffice, bli integrert med Busy.

Du er nå klar til å bruke Busy sammen med 24SevenOffice!