Kom i gang med Busy med din 24SevenOffice-konto

Bruker du Busy sammen med 24SevenOffice? Slik logger du inn!

Liv Ulversøy avatar
Skrevet av Liv Ulversøy
Oppdatert over en uke siden

Logge inn fra datamaskinen

Med datamaskin kan du logge inn i Busy med 24SevenOffice-konto på to måter, både fra Busy og direkte fra 24SevenOffice.

Logg inn fra innloggingssiden (busy.no)

På Busys innloggingsside busy.no kan du velge å logge inn med 24SevenOffice. Her fyller du helt enkelt inn ditt brukernavn og passord i 24SevenOffice for å logge inn i Busy.

Logg inn fra 24SevenOffice

Du kan også klikke deg direkte inn i Busy fra 24SevenOffice. Start først med å logge deg inn i 24SevenOffice.

Videre klikker du på «Timer» i menyen til venstre.

Du vil nå komme direkte inn i Busy med din 24SevenOffice-konto. Første gang du logger inn vil du få en introduksjon som vist på bildet. Les mer om hvordan du registrerer timer med datamaskinen her.

Logge inn fra mobil

Når du logger inn fra mobil og har fått beskjed om å logge inn med 24SevenOffice er det viktig at du ikke registrerer ny bruker i Busy. Logg inn ved å trykke på «Log in with 24SevenOffice». Hvordan du registrerer timer med mobilen kan du lese her.

IMG_8234.PNG (1125×1214)

Har du problemer med å logge inn?

Dobbeltsjekk følgende:

• Hør med en administrator om du skal logge inn med din 24SevenOffice informasjon, eller om du er lagt til med e-post og passord.

• Dobbeltsjekk at innloggingsinformasjonen din er korrekt - kommer du deg inn i 24SevenOffice?

• Få en administrator til å dobbeltsjekke at brukeren din er aktiv i Busy.

Dersom det fortsatt er problemer etter at dette er sjekket, ta kontakt med oss i vår supportchat!