Kom igång
Bjuda in anställda till arbetsområdet

Här visar vi dig hur du kan bjuda in andra genom att använda e-post eller en egen länk, samt hur man accepterar inbjudan.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bjuda in användare

För att bjuda in användare till arbetsområdet klickar du först på "Användare" i sidopanelen. Klicka sedan på "Lägg till någon".

Obs: För att kunna ha flera användare behöver du en betalplan. Har du inte det kan du följa instruktionerna i applikationen för att starta en testperiod.

Vilken inbjudan borde väljas?

Efter att du klickat på "Lägg till någon" och "Visa avancerade inställningar" kommer du få två val på hur du vill skicka ut inbjudan: Bjud in med e-poet, eller bjud in med länk.

Bjud in med länk

Används om du inte har ett behov att välja hur den anställde ska registrera sig och vilken e-post användaren ska använda.

Välj "Aktivera länk" nere till höger och kopiera länken som dyker upp. Skicka sedan länken till kollegorna så får du snabbt in de i arbetsomrdet. Länken är giltig i 24 timmer och kan användas av upp till 50 personer.

Bjud in med e-post

Används om du vill ha mer kontroll över hur inbjudningar skickas ut och hur de anställda ska logga in.

Skriv in e-posten på de du vill bjuda in. Upp till 8 e-postadresser kan läggas in samtidigt. Vill du bjuda in fler klickar du bara på "Lägg till någon" knappen igen.

Klicka på rutan "Inloggningsmetod" för att välja om användaren ska logga in med e-post och lösenord eller Google. Du kan även kräva att användaren registrerar sig med samma e-post som inbjudan blev skickad till. Detta säkerställer att de anställda använder sin jobbmail vid registreringen.

Obs: Om du använder Single Sign On (SSO) i 24SevenOffice har du endast ett alternativ. Då kan de anställda logga in direkt med sitt 24SevenOffice konto.

Acceptera inbjudan

Obs:Glöm inte att kolla skräpposten om du inte hittar inbjudan.

Om du har fått en inbjudan till Busy börjar du med att klicka in dig på den. För att acceptera den behöver du ha ett konto i Busy, och kommer därför att skickas till en sida för att upprätta en användare.

Har du ett existerande konto i Busy kan du klicka på "Logga in" uppe till höger. Har du inte ett konto sen tidigare behöver du skapa ett konto med en vanlig e-post och lösen, eller med google. Om den som bjudit in dig fyllt i fältet "Inloggningsmetod" vid utskicket kommer du endast se den valda metoden.

Om du väljer "Skapa nytt konto med min e-post" skickas du till registreringssidan. Här fyller du i din e-post, skriver in ditt namn och väljer ett lösenord.

Slutligen skickas du till en sida för att acceptera inbjudan. Klicka på "Acceptera", då skickas du rätt in på företagets arbetsområde.

Kan inte acceptera inbjudan?

Försök att klicka på inbjudan du fick igen efter att du upprättat ett konto. Nu när du har ett konto skickas du direkt till accepteringssidan.

Vill du ta bort anställda från Busy?