Attestering
Attestering av projekttimmar i Busy

Denna artikel beskriver hur du går tillväga för att attestera projekttimmar för att säkerställa korrekt fakturaunderlag.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Attestering i Busy är uppdelat i två delar: period och projekt.

Projektattestering används ofta för att säkerställa ett korrekt fakturaunderlag vid fakturering av kunder, något som ofta görs av den operativa projektledaren. Man kan även godkänna tid framöver, vilket ofta används för att godkänna semesterledighet.

Du hittat projektattesteringen under «Godkänna» → «Projekt». Här har alla projektledare och administratörer tillgång till sina egna projekt.

Längst upp till höger genom att klicka på «+ Lägg till ett filter» kan du välja att filtrera efter projekt, arbetstyper och användare. Längre ner kan du välja olika perioder genom att klicka på perioden. För att attestera projekt för den önskade perioden behöver du först markera antingen de timmar, projekt eller genom att bocka i rutan till vänster om de poster du vill attestera. Om du vill redigera timmar kan du göra det genom att klicka på de.

När du är nöjd, klicka på «Godkänn» uppe till höger, nu har du attesterat projekttimmarna.

Attestera perioder?

Funderar du på hur man attesterar perioder? [Läs vår artikel om attestering och låsning av perioder i Busy.