Lær mer om automatisk godkjenning

Les om hvordan du setter opp automatisk godkjenning eller velger en startdato for godkjenning.

Mira Malene Zeiffert avatar
Skrevet av Mira Malene Zeiffert
Oppdatert over en uke siden

Velg mellom manuell eller automatisk godkjenning

I Busy kan du velge mellom å godkjenne timer manuelt eller om det skal skje automatisk en gang om dagen. Dette er først og fremst nyttig for 24SevenOffice-brukere som ikke har behov for godkjenning, men som ønsker timegrunnlaget inn i 24SevenOffice.

Aktiver innstillingen for auto-godkjenning av oppføringer nederst (markert i bildet) dersom du ønsker at timene automatisk skal bli godkjent. De vil da bli godkjent 12t etter at timeføringen har vært. Dette betyr at timeføringer framover i tid først vil bli godkjent 12t etter at den faktiske tiden for timeføringen har vært.

Dersom du er koblet til et økonomisystem som Busy har timeoverføring til vil dette gjøre at timene automatisk kommer over til økonomisystemet 12t etter at timeføringen har vært. Du kan trygt planlegge framover i tid - timene vil først overføres når tiden er medgått.

Sett startdato for godkjenning

Ved manuell godkjenning starter godkjenningsperioden for en bruker automatisk ved brukerens første timeoppføring. Dette kan man overstyre ved å sette en dato for oppstart av godkjenning i innstillinger, og er spesielt nyttig dersom dere har ført timer i Busy tidligere uten å bruke godkjenning.

Godkjenning av tid og prosjekttimer

Les mer her om hvordan du godkjenner perioder i Busy. Her kan du lese hvordan du godkjenner prosjekttimer.

Svarte dette på spørsmålet?