Lær mer om automatisk godkjenning

Les om hvordan du setter opp automatisk godkjenning eller velger en startdato for godkjenning.

I Busy kan du velge mellom å godkjenne timer manuelt, eller om det skal skje automatisk én gang om dagen. Automatisk godkjenning er først og fremst nyttig for 24SevenOffice-brukere som ikke har behov for godkjenning, men som likevel ønsker timegrunnlaget inn i 24SevenOffice.

Slik fungerer auto-godkjenning

Aktiver innstillingen for auto-godkjenning av oppføringer nederst i godkjenningsinnstillinger. De vil da bli godkjent 12t etter at timen er ført. Dette betyr også at timeføringer framover i tid først vil bli godkjent 12t etter at den faktiske tiden for timeføringen har vært. 


Dersom du er koblet til et økonomisystem som Busy har timeoverføring til, vil dette gjøre at timene automatisk kommer over til økonomisystemet 12t senere. Du kan trygt planlegge framover i tid uten at dette kommer med i timeoverføringen – timene vil først overføres når tiden er medgått.

Sett startdato for godkjenning

Ved manuell godkjenning starter godkjenningsperioden for en bruker automatisk ved brukerens første timeoppføring. Dette kan man overstyre ved å sette en dato for oppstart av godkjenning i innstillinger, og er spesielt nyttig dersom dere har ført timer i Busy tidligere uten å bruke godkjenning.

Godkjenning av tid og prosjekttimer

Les mer her om hvordan du godkjenner perioder i Busy. Her kan du lese hvordan du godkjenner prosjekttimer.