Lær mer om automatisk godkjenning

Les om hvordan du setter opp automatisk godkjenning eller velger en startdato for godkjenning.

I Busy kan du velge mellom å godkjenne timer manuelt, eller om det skal skje automatisk én gang om dagen. Automatisk godkjenning er først og fremst nyttig for 24SevenOffice-brukere som ikke har behov for godkjenning, men som likevel ønsker timegrunnlaget inn i 24SevenOffice.

Slik fungerer auto-godkjenning

Aktiver innstillingen for auto-godkjenning av oppføringer nederst i godkjenningsinnstillinger. De vil da bli godkjent 12t etter at timen er ført. Dette betyr også at timeføringer framover i tid først vil bli godkjent 12t etter at den faktiske tiden for timeføringen har vært.

Skjermbilde 2024-09-18 kl. 11.35.30

Dersom du er koblet til et økonomisystem som Busy har timeoverføring til, vil dette gjøre at timene automatisk kommer over til økonomisystemet 12t senere. Du kan trygt planlegge framover i tid uten at dette kommer med i timeoverføringen – timene vil først overføres når tiden er medgått.

Sett startdato for godkjenning

Ved manuell godkjenning starter godkjenningsperioden for en bruker automatisk ved brukerens første timeoppføring. Dette kan man overstyre ved å sette en dato for oppstart av godkjenning i innstillinger, og er spesielt nyttig dersom dere har ført timer i Busy tidligere uten å bruke godkjenning.

Skjermbilde 2024-09-18 kl. 11.39.14

Godkjenning av tid og prosjekttimer

Med autogodkjenning blir timer godkjent automatisk. Du trenger derfor ikke foreta deg noe mer med godkjenning, om du ikke ønsker.

Dersom du har behov for å godkjenne timer manuelt eller låse perioder for ansatte, kan du lese mer om dette i vår artikkel «Kom i gang med godkjenning i Busy».

Dersom du ønsker å godkjenne timer manuelt per prosjekt, finner du informasjon om dette i vår artikkel «Kom i gang med godkjenning av prosjekttimer».