Koppling av kunder, projekt och timmar mellan Busy och 24SevenOffice
Koppling av kunder, projekt och timmar mellan Busy och 24SevenOffice

Artikeln går igenom hur kunder, projekt och timmar hålls uppdaterade mellan modulerna.

Liv Ulversøy avatar
Skrivet av Liv Ulversøy
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du registrerar dig i den nya tidsmodulen Busy by 24SevenOffice kommer du att behöva skapa en användare som står bakom kulisserna och håller projekt, kunder och timmar uppdaterat mellan modulerna.

Kunder och projekt hämtas från 24SevenOffice

Första gången du loggar in i Busy kommer alla kunder och projekt hämtas från 24SevenOffice. Ändringar som sker kommer automatiskt att föras över till Busy inom en timme. För att tvinga en uppdatering av kunder i Busy kan du gå till «Projekt» → «Kunder» och trycka «Synkronisera klienter». detsamma gäller för projekt men görs från projektlistan.

Synkronisering av deltagare och arbetstyper på projektet från 24SevenOffice

Deltagare och arbetstyper uppdateras inte lika ofta på projekt som nya projekt. De hämtas endast efter att man klickat på «Spara» under «Egenskaper» i projektet i 24SevenOffice. Man kan dock även hämta dessa manuellt i Busy genom att klicka på synkroniseringsikonen inne på projektinställningarna i Busy.

För att du inte ska behöva hämta denna information manuellt föreslår vi att ni administrerar detta direkt i Busy. Då uppdateras allt direkt.

Upprätta projekt och arbetstyper i Busy

Även då kunder måste hanteras direkt i 24SevenOffice, kan man upprätta projekt och arbetstyper i båda systemen. De projekt du upprättar i Busy kommer omedelbart bli tillgängliga i 24SevenOffice. Överföring av upprättade projekt från 24SevenOffice till Busy kan ta upp till en timme.

Skicka timmar till 24SevenOffice för fakturering

När timmarna är färdigregistrerade behöver de faktureras. Här kan du använda dig av ordermodulen i Busy för att upprätta en order direkt i 24SevenOffice - se vår artikel om orderanvändning. Om du fortsatt önskar att fakturera via projektmodulen i 24SevenOffice kan du göra det genom att godkänna timmarna, antingen manuellt eller automatiskt en gång per dag. Du aktiverar automatisk attestering i inställningar. Se bilden nedan.