Lær mer om arbeidsflyten mellom Busy og 24SevenOffice

Få en innføring i hvordan arbeidsprosessen fungerer dersom du bruker Busy med 24SevenOffice.

Med Busy som timeføringsmodul i 24SevenOffice kan de ansatte føre timer enkelt og effektivt i et brukervennlig grensesnitt, samtidig som leder og regnskapsfører får en superenkel faktureringsprosess. Her viser vi arbeidsflyten helt fra opprettelse av ditt arbeidsområde frem til timene er ferdig utfakturert til kunden.

Logg deg inn i Busy

For å komme i gang med Busy må man først logge seg inn. Dette kan gjøres med din eksisterende 24SevenOffice konto. Les hvordan i vår hjelpeartikkel «Logg inn i Busy med din 24SevenOffice konto»

image-Mar-20-2024-01-57-04-6656-PM

Inviter de ansatte til arbeidsområdet

Videre må du få inn de ansatte i arbeidsområdet, slik at de kan begynne å føre timer. Les om hvordan dette gjøres i denne artikkelen.

Før timene dine enkelt og effektivt

Når du har tilgang til et prosjekt er det på tide å føre tid. Les hvordan du registrerer tid i våre artikler om timeføring på datamaskinen og timeføring på mobilen.

Godkjenn og klargjør timene for fakturering

Når timene er ført er det på tide å verifisere at timegrunnlaget er riktig for fakturering. Da må du godkjenne timene. Velg auto-godkjenning og sett startdato for godkjenning dersom du ønsker det. Godkjenningen gjøres på ukesbasis eller per prosjekt i Busy, og du kan lese om hvordan du gjør dette i våre artikler om godkjenning av perioder og godkjenning av prosjekttimer.

Opprett ordre og fakturer fra 24SevenOffice

Når timegrunnlaget er godkjent er det på tide å fakturere timene, og dette kan gjøres raskt i Busy ved å opprette en ordre direkte i 24SevenOffice. Les våre artikler om hvordan du setter opp ordre og hvordan du fakturerer i 24SevenOffice.

 

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du kan bruke Busy og 24SevenOffice for å effektivisere din arbeidsprosess oppfordrer vi til å ta kontakt, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.